sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Pyynikin näkötorni ja universumin parhaat munkkikahvit!

Otsikko saattaa äkkiseltään vaikuttaa hieman yliampuvalta. Siinä ei kuitenkaan ole ylisanoja, koska tällä kertaa testissä on Tampereen Pyynikin näkötornin legendaarinen munkkikahvikombo! Testikahvit hörpätään tietenkin "Tonnin seteli" -sketsistä tutussa kahviossa. (videolla näkyvä vanha kassakone on edelleen paikallaan!)

Nykyisessä muodossaan Pyynikin näkötorni on seissyt paikallaan vuodesta 1929. Se on rakennettu maailman suurimmalle soraharjulle Pyynikille, muutaman sadan metrin päähän Tampereen keskustasta. Kahvilan sisustus on tyylikkään vanhanaikainen ja kunnioittaa tornin pitkää historiaa. Pyynikin kilpa-ajoja ei enää ajeta, mutta motoristit kokoontuvat edelleen kesäisin viikottain Pyynikin näkötornin juurelle vertailemaan kulkupelejään.

Makutesti käytiin suorittamassa rauhalliseen puolen päivän aikaan - asiakkaita oli samaan aikaan kahvilassa vain pari muuta. Myyjätär oli hehkeä ja ystävällinen. Kahvi ja munkki maistuivat odotetun herkullisilta. Hiljaisesta testiajankohdasta johtuen munkki ei tosin tälläkertaa ollut aivan tuore, mutta päihittää siltikin kilpailijansa 100-0.

Annan tälle kokemukselle 4,9 kahvipapua viidestä (0,1 papua miinusta koska munkki ei ollut tällä kertaa uunituore), mutta arvosteluasteikossa tämä luonnollisesti pyöristyy eli tulos on täydet viisi kahvipapua!


munkkikahvikombo

Näkötorni on auki vuoden jokaisena päivänä, kuten tässä juhannusaattona!

Arvostelu: 5/5


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti